Reizen Lauwers: rondreizen met de bus

logo-lauwersReizen Lauwers is misschien wel het gekendste autocarbedrijf van Vlaanderen. Het is een familiebedrijf dat steeds blijven groeien is en nu een enorm aanbod heeft. Je kan prachtige rondreizen maken met dit leuke bedrijf. Enkele voorbeeldjes:

-  10 dagen Lapland voor 1672 euro

  • Lapland is vooral een prachtige bestemming in de wintertijd. Alles ligt er onder een feeëriek sneeuwtapijt. Lapland is vooral leuk voor wie van natuur en kalmte houdt.

 

- 7 dagen Tirol voor 609 euro

  • Dalen en bergen, dat is typisch Tirol adderall pharmacy adderall generic where to buy adderall without prescription . De natuur op z’n mooist.

 

- 5 dagen Zwarte Woud voor 364 euro

  • Als je even nood hebt aan een tripje, moet je niet altijd ver reizen. Ook vlak over de grens zijn er mooie plekjes te vinden. Zo bijvoorbeeld het mooie Zwarte Woud in Duitsland. Uren wandelplezier en ultieme rust.

 

- 15 dagen Kroatië voor 899 euro

 

- 10 dagen Hongarije voor 872 euro

  • Nergens kan je zo’n heerlijke goulash eten als hier. Hongaren zijn erg gastvrij en het land heeft enorm veel te bieden voor toeristen.

 

- 14 dagen Calabrië voor 1056 euro

  • Wellicht ben je al wel eens in Italië geweest. Maar ben je ook al tot helemaal in de punt van de laars gegaan? Hier ligt het mooie Calabrië, een streek die veel toeristen nog niet ontdekt hebben.

 

Ook reizen naar Bordeaux, Cumbria, Estland, Letland, Litouwen, Zweden, Finland, Catalonië, Toscane, Belfast, het Griekse vasteland,… zijn mogelijk here click here buy accutane paypal heden. Een opsomming van het hele aanbod geven is hier gewoon onmogelijk. Kijk daarvoor zeker eens op de website.

1 reactie

  •   Karine De Coster

    interesse in de rondreis Calabrië

Laat een reactie achter!
Current day month ye@r *