Begeleide cityrip naar New York

Ooit al naar The Big Apple geweest? Een bezoek aan deze bruisende wereldstad is een echte must! Eens je er geweest bent, zal je ook sowieso willen terugkeren! En dat kan perfect, want in New York zijn ontelbaar veel recreatiemogelijkheden.

Ben je nog niet naar New York geweest, dan is het een goed idee de eerste keer voor een begeleide reis te kiezen. Zo kom je langs de belangrijkste toeristische attracties en krijg je overal de nodige uitleg. Met VTB kan je voor zes dagen naar New York, de grootste stad van de Verenigde Staten. Je zal verblijven in het viersterrenhotel Millennium Broadway, dat perfect gelegen is in Manhattan.

Wat mag je zoal verwachten? Een rondrit doorheen Harlem, de Afro-Amerikaanse wijk van New York. Hier zal je ook kunnen proeven van een typische gospelviering. Erg leuk om eens mee te maken. Ook zal je het Metropolitan Museum of Art bezoeken, een museum met maar liefst 18 verdiepingen. Bereid je maar goed voor! Genieten van het uitzicht vanop de Empire State Building, met de ferry via Liberty Island (om het Vrijheidsbeeld te bewonderen) naar Ellis Island, samen met een gids slenteren doorheen de gekende wijk Brooklyn en even stilstaan bij het 9/11 Memorial. Dat en nog veel meer mag je allemaal verwachten.

Beslis snel als je interesse hebt, want de reizen naar New York zijn erg geliefd.

VTB acties Website VTB reizen
/physicalathlete.co.uk/

Laat een reactie achter!