Belgian Favourites in Port Ghalib – Egypte van Neckermann

Een vakantie in het schitterende Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort zegt je wel wat? Een nieuw hotel gelegen aan een wit zandstrand en vlakbij de gezellige kustplaats Port Ghalib in Egypte.

Dit hotel is gekozen door Neckermann tot Belgian Favourites, zodat je er omkadering hebt in je eigen taal, er is iemand van Neckermann aanwezig en de mogelijkheden zijn enorm.

Naast de vele activiteiten die het hotel aanbiedt zijn er maar liefst 3 stranden, allemaal in kleine privébaaien tussen de rotsen, kun je er heel goed snorkelen aan het vlakbij gelegen koraalrif en kun je gemakkelijk een tocht door de woestijn doen en de schoonheid van deze streek optimaal bewonderen.

Dit en andere hotels staan beschreven in de brochure vliegvakanties van Neckermann, doch nog beter is alles nu al te bekijken op de website van Neckermann.

Toch niet uw ding? Ontdek meer mogelijkheden rond vliegvakanties of Egypte op onze website.

2 reacties

  •   Degreef Patricia

    Zou het mogelijk zijn om de zomerbrochuren van autovakanties op te sturen a.u.b?
    Dank bij voorbaat

  •   Zomerbrochure

    Dag Patricia,
    Noch Thomas Cook, noch zomerbrochure.be verstuurd de brochures. Je kunt de brochures wel altijd ophalen in je lokale reiskantoor of uiteraard en nog beter zelfs, het aanbod online bekijken. Zie hiervoor de knop website bovenaan.

Laat een reactie achter!