Brochure Residence La Pinede Pierre & Vacances

Residentie La Pinede van Pierre & Vacances is gelegen in een prachtige en rustgevend aangelegd park en ligt op maar slechts 300 meter van het strand. Op deze manier wil Pierre & Vacances zijn gasten comfortabele vakantiehuizen en appartementen aanbieden.

Wie van een frisse duik houdt in het zwembad hoeft niet ver te stappen want de vakantiehuizen en appartementen zijn gelegen rond het zwembad van residentie La Pinede. Als u zich eventjes wil afzonderen van de drukte of de buitenwereld kunt u dit doen met z’n twee of samen met uw vrienden op het privéterras of balkon waarover ieder appartement en vakantiehuis beschikt.

Elk appartement of vakantiehuis is voorzien van alle nodige comfort en luxe om de gasten in de watten te leggen en een leuke en aangename ontspannende vakantie te geven tijdens hun verblijf in residentie La Pinede van Pierre & Vacances.

In de buurt van de residentie vertrekken er dagelijks verschillende toffe boottochten naar de eilanden aan de overkant. Naast de nabije omgeving verkennen is er ook een groot aanbod aan verschillende watersportactiviteiten voor de actievelingen onder ons.

Wilt u ook weg van alle drukte en wat tijd hebben voor vrienden of uw gezin? Boek dan nu uw eigen appartement of vakantiehuis in residentie La Pinede van Pierre & Vacances.

Toch niet uw ding? Ontdek meer mogelijkheden uit de brochures van Frankrijk, vakantiehuizen of autovakanties.

Laat een reactie achter!