Club Med Dominicaanse Republiek: Punta Cana

Logo-Club-MedDe omgeving
Punta Cana is gelegen in het Zuid- Oosten van de Dominicaanse Republiek, een prachtig Caraïbisch land. Punta Cana is wellicht de meest toeristische plek van de Dominicaanse Republiek. In Punta Cana vind je tal van hotels en luxeresorts. Ook zijn er prachtige paradijselijke stranden, omringd door palmbomen. Een reis naar Punta Cana wordt gegarandeerd een luxevakantie tot en met. Bovendien is het er het hele jaar door lekker warm weer. Een verfrissing in de helderblauwe zee is dan ook mooi meegenomen. Je kan hier trouwens ook verschillende watersporten beoefenen.

Het verblijf
Het clubdorp van Club Med in Punta Cana is erg luxueus. Je kan er met heel de familie genieten van een zalige all inclusive vakantie. Uiteraard kan je er een ontspannen vakantie van maken, lekker luierend op één van de wondermooie stranden. Toch kan je er ook sporten. Vooral golf is enorm populair in Punta Cana. Ook zeilen, snorkelen, windsurfen en andere watersporten komen er vaak voor. In het resort zelf is een speciaal extra-luxueus deel, een exclusieve zone in het clubdorp waar je extra services geniet. Ook is er voor alle gasten een spa, een zwembad, een fitness en nog veel meer.

Waarom voor deze reis kiezen?
Kies zeker voor een verblijf in Punta Cana als je toe bent aan een relaxerend moment in je leven. Laat jezelf en je hele familie eens heerlijk verwennen. Je zal ongetwijfeld als herboren weer naar huis terugkeren.

Laat een reactie achter!