Club Med Turkije: Palmiye Hotel

Brochure Club MedDe omgeving
Het Palmiye Hotel van Club Med in Turkije is gelegen vlakbij het boeiden en mooie Kemer. Kemer is een oud vissersdorpje dat tegenwoordig een erg toeristische bruisende stad is geworden. Kemer is nog een erg typische Turkse plek waar je van de heerlijke specialiteiten en prachtige plaatsen kan genieten. De haven bijvoorbeeld is erg gezellig.

Ook Antalya ligt vlakbij. Antalya is een prachtige, iets grotere stad. Hier valt enorm veel te beleven en te bezichtigen. Er zijn veel mooie oude kerken en kloosters te bezoeken, maar je vindt in Antalya ook veel moderne gebouwen. Ook het archeologisch museum moet je zeker bezoeken! Een aanrader! Verder liggen er nog een aantal kleinere steden vlakbij. Zo heb je bijvoorbeeld Side, Perge, Aspendos en Phaselis. Side is vooral gekend door zijn prachtige historische theater. In Perge zie je resten van een oud stadion en ook delen van de vroegere stadspoorten zijn nog zichtbaar. In Aspendos kan je het best bawaarde antieke theater uit het Romeinse tijdperk bewonderen. En in Phaselis vind je ook tal van Romeinse restanten. Je kan hier dus heel wat cultuur opsnuiven.

Het verblijf
Het Palmiye Hotel van Club Med heeft heel wat te bieden. Het is een ideale plek om met het hele gezin naartoe te komen. Je kan er genieten van zon, zee en ook cultuur is hier in de omgeving niet weg te denken. Hou je wel van vroegere tijden en ben je erg geboeid door geschiedenis? Dan is deze omgeving echt wel iets voor jou. Het Palmiye Hotel is gesitueerd tussen de heuvels van het Taurusgebergte. Je kan hier met andere woorden ook genieten van de indrukwekkend mooie natuur. Verder is er een zwembad en ook kan je je er laten begeleiden bij verschillende sporten. Zowel zeilen, tennis, snorkelen en windsurfen is er mogelijk

Waarom voor deze reis kiezen?
Voor deze reis moet je zeker kiezen. Het is een perfect samenspel van sport, ontspanning en cultuur. Ook kan je er mooie wandelingen maken in de natuur. Uiteraard is ook het warme weer leuk meegenomen.

BrochureWebsite Club Med

Toch niet uw ding? Ontdek meer rond Club Med, brochures Turkije of all inclusive vakanties.

Laat een reactie achter!