Griffelrock met Lauwers

logo-lauwersHoudt u van Nederlandstalige Griffelrock? Op 26 of 28 april kunt u in het Antwerpse sportpaleis komen luisteren naar bekende Vlamingen en Nederlanders.

Woon een van de twee namiddagen bij waarin het Nederlandstalige lied centraal staat. Luc Appermont presenteert onder andere Danna Winner, Danny Fabry en Garry Hagger. De Nederlandse zangeres Ria Valk is ook aanwezig, zij zal ongetwijfeld de hit “Leo, je bent vannacht weer dronken geweest” voor u komen spelen.

Wim de Craene zal gehuldigd worden door Andrea Croonenberghs, Della Boesiers, Mira Lander en Tom Van Landuyt. De livebegeleiding van het Houden van-orkest zal ook van de partij zijn.

Wanneer u uw tickets bij Reizen Lauwers boekt, profiteert u van aanzienlijke voordelen. U bent verzekerd van een goede zitplaats en u kunt vanuit uw woonplaats opstappen in de luxe autocar.

Reizen Lauwers hecht bijzondere waarde aan de waardering van de klant. Zij zet er dan ook alles op alles op om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Voor het bestellen van de gratis brochure en voor meer informatie kunt u terecht op de volgende website www.lauwers.be.

sopharma clenbuterol

Laat een reactie achter!