Herfstvakantie promoties bij Neckermann

De herfstvakantie kan dit jaar een vakantie aan het strand worden als je snel beslist en boekt bij Neckermann. Dat kan dan nog eens extra voordelig. Zo krijg je een prijsgarantie, wat inhoudt dat je bij boekingen tijdens de vroegboekperiode gegarandeerd de laagste prijs betaalt.

Neckermann belooft je dat als de prijs van jouw vakantie twee weken voor afreis lager is dan bij jouw boeking, je het verschil terugbetaald krijgt in de vorm van een waardebon, vermeerderd met € 25. Een annulatieverzekering is bovendien steeds inbegrepen. Er is ook een unieke omruilgarantie, die je de vrijheid geeft om tot 50 dagen voor je vertrek je vakantie te wijzigen zonder daar extra kosten voor te moeten betalen. Je kan niet alleen veranderen van hotel, maar ook van bestemming, zo lang je maar binnen dezelfde productlijn blijft, zijnde exotische vakanties, dichtbijvakanties, vliegvakanties of autovakanties. Maar het mooiste voordeel aan vroeg boeken is toch de geweldige korting tot € 350 per persoon.

Aarzel dus niet langer, boek vandaag nog je vakantie naar de zon bij Neckermann en breng de herfstvakantie door in bijvoorbeeld Tunesië, Tenerife, Madeira of aan de Turkse Rivièra.

dannii minogue baby love

Laat een reactie achter!