Hoogtepunten Portugal in een 8 daagse busreis

© pixabay.com

Ontdek Portugal met Diederik Reizen Een nieuw jaar, een nieuwe reisbestemming
Met het nieuwe jaar in aankomst is het ook tijd om een nieuwe reisbestemming uit te kiezen. Er is zo veel moois op de wereld en het is tijd om weer een nieuwe bestemming te ontdekken. U hoeft helemaal niet ver te reizen om een mooie vakantie te hebben. Er zijn veel Europese bestemmingen die veel moois te bieden hebben. Eén van deze bestemmingen is Portugal. Portugal is een veelzijdige bestemming die zeker de moeite waard is om te bezoeken. U kunt via Diederik Reizen een groepsreis boeken naar dit bijzondere land om zo samen met een gids het land te verkennen.

Een 8 daagse reis naar Portugal
Diederik Reizen biedt een 8 daagse reis naar Portugal aan. Deze reis is volledig tot in de puntjes voor u geregeld. U vertrekt vanaf luchthaven Brussel Zaventem naar Lissabon. Ter plaatse zult u rondreizen in een luxe autocar. Deze autocar is voorzien van alle gemakken. Er is een bar, een toilet, airco en zelfs een dvd waar u tussen het reizen door leuke filmpjes op kunt kijken. Ook zit er een reisverzekering bij het vakantiepakket inbegrepen zodat u met een gerust gevoel op vakantie kunt gaan. Deze reis is gecreëerd om u zoveel mogelijk kennis met dit land te kunnen laten maken in 8 dagen tijd. De reis is net zo veelzijdig als het land zelf. Lees snel verder over wat u mag verwachten wanneer u deze reis boekt.

Dagindeling groepsreis
Dag 1: U reist van Brussel naar Lissabon. De vlucht wordt voor u geboekt, u hoeft hier zelfs niks voor te doen. Eenmaal in Lissabon aangekomen wordt u opgehaald door de luxe autocar waarmee u de hele week zult reizen. U zult direct vertrekken richting Mafra. Hier zult u een bezoek brengen aan een impotent barokpaleis: Palecio De Mafra. U kunt hier mooie meubels en kunstwerken bewonderen. Na dit bezoek zult u doorreizen naar het eerste hotel. De avond mag u zelf indelen.

Dag 2: Eerst wordt er samen ontbeten en kunt u deelnemen aan een ochtendwandeling door het kuuroord Caldas. U zult verschillende warmwaterbronnen passeren. Verder staat dag twee in het teken van verschillende kerken en kathedralen bezoeken. U zult onder andere de kerken Igreja de São Pedro en Igreja da Misericórdia bezoeken. In de namiddag reist u door naar het oude stadje Obidos. Hier zult u een stadswandeling door het oude stadscentrum maken.

Dag 3: Na het ontbijt zult u richting de stad Alentejo vertrekken. U zult Sebutal, de derde haven van Portugal bezoeken. U zult wandelen door de groene parken van de stad en u zult ook verschillende oude en authentieke fonteinen zien. U zult overnachten in de stad Evora.

Dag 4: Na het ontbijt zult u de stad Evora ontdekken. De stad ligt hoog op een heuvel en kijkt uit over Alentejo. U zult een uitzicht hebben over huizen, paleizen en kerken.
Ook hier zult u verschillende kerken en kathedralen bezoeken en meer leren over de geschiedenis van Portugal door het bezoek aan verschillende musea.

Dag 5: Na het ontbijt vertrekt u naar Santarém. U zult hier meer leren over de landbouw en veeteelt van boerderij en heeft u de gelegenheid om een stierengevecht bij te wonen.
U zult een wandeling maken door de tuin Jardim Das Portas do Sol en het museum Núcleo Museológicodo Tempo bezoeken (museum van de tijd). In de namiddag zult u doorreizen naar Sintra.

Dag 6: U vertrekt weer richting Lissabon om een bezoek te brengen aan Palacio dos Marqueses de Frontera. Dit paleis heeft een grote collectie tegels uit de 17e en 18e eeuw. Na het bezoek aan het paleis reist u door naar het historische centrum van Lissabon voor een wandeling door verschillende lokale wijken. U zult onderander De Alfama wijk en de Baixa passeren. U reist terug naar Sintra waar u zult overnachten.

Dag 7: Na het ontbijt zult u Sintra ontdekken en verkennen. U zult verschillende paleizen en tuinen bezoeken. Een highlight is het bezoek aan het Palecio National, het zomerpaleis van de Portugese koningin. Dit kleurrijke paleis is prachtig gedecoreerd en wordt tot op heden gezien als één van Europa’s mooiste paleizen. Na het paleisbezoek reist u door naar de badstad Cascais. Hier zult u onder andere de jachthaven bezoeken en een wandeling maken langs de dijk naar Estoril

Dag 8: U zult na het ontbijt de moderne wijk de Vasco Da Gama bezoeken. Hier zult u uw reis afsluiten. In de namiddag zal u met de autocar weer naar de luchthaven in Lissabon worden gebracht en zult u terugvliegen naar Brussel.

Kijk voor meer informatie over de actuele prijzen en beschikbaarheid op de website van Diederik Reizen.

Laat een reactie achter!