Kerst met Lauwers

logo-lauwersKerst is een bijzondere periode van het jaar. Samenkomen met de familie, een herdenking aan Christus, voor iedereen heeft deze tijd van het jaar een andere betekenis. Maar wat veel mensen graag doen is een kerstmarkt bezoeken.

Kerstmarkten zijn gezellig. Lekkernijen als glühwein houden u op deze winterse dagen warm en de sfeer wordt gemaakt door bekende kerstliederen. Er zijn tal van kraampjes waar u spulletjes voor thuis uit kunt zoeken. En er worden zelfs tijdelijke schaatsbanen aangelegd, een waar plezier voor de kinderen!

Duitsland heeft een enorme voorliefde voor kerst, dat ziet u terug aan haar grootse kerstmarkten. Met name in de populaire plaatsen als Berlijn en Dusseldorf komt jaarlijks een enorm bezoekersaantal dit feest bijwonen.

Het zou zonde zijn om kerst maar voor een dag in Duitsland door te mogen brengen. Lauwers biedt in combinatie met een busreis diverse hotels aan. Alle hotels waarmee Lauwers samenwerkt hebben een gemeenschappelijk doel: de klant is koning. Comfort en service staan hoog in het vaandel.

Lauwers organiseert begeleide autocarvakanties. Dit betekent dat zij u naar de plaats van bestemming brengen en u daar een paar dagen in een hotel verblijft. Ook is het mogelijk, zeker als u zelf geen auto heeft, om er een te huren voor privé-doeleinden.

UK online

Laat een reactie achter!