Kerstmarkt winter 2019 – 2020? Keuze genoeg!

Je wil er eens uit met de kerstdagen! Niet te ver – of juist wel. Niet te lang – of misschien toch. Niet op de skilatten, niet in de koude, maar ook niet binnen … Het moet gezellig zijn, het moet sfeervol zijn, … Dan is een kerstmarkt de geknipte uitstap voor jou met je gezin, met je partner of als single. Tussen de houten chaletjes met glinsterende prulletjes, zoete lekkernijen en dampende glühwein ontsnap je even aan de dagelijkse sleur en aan de grauwe Belgische winter.

buy primobolan

Diverse steden in België en de buurlanden richten op het einde van het jaar een kerstmarkt in. Zo kun je in Gent, Brussel, Leuven, Brugge, Hasselt, Antwerpen, in verschillende kustplaatsen en ook in kleinere Belgische steden de warmte van het kerstgebeuren binnenstappen. In Nederland zijn de mogelijkheden eindeloos. Maak er een weekendje Friesland of Amsterdam van! Duitsland heeft eveneens een rijke kerstmarkttraditie. Een citytrip in een kerstmarktstad is de moeite waard. En wat dacht je van Praag, Londen, Wenen, Parijs, …?

Sluit het jaar in schoonheid af. Combineer een hartverwarmend uitstapje met een oergezellige kerstmarkt.

сустанон

3 reacties

  •   Jasmina Ballieul

    Vind het een beetje jammer dat de zomervakanties nog niet Online staan en bij andere touroperators wel. Verlang al dat het Online staat zodat wij onze vakantie kunnen plannen.

  •   Dianne Andries

    Wil graag naar hotel Siroco half pension voor 6 weken in januari 2018.

  •   geens

    willen graag vanaf half januari naar siroco vertrekken maar later op de dag dan 6 u in de morgen

Laat een reactie achter!