Massage op zee bij MSC Cruises

Wie houdt er nu niet van een heerlijke, ontspannende massage? Inderdaad, weinig mensen in ieder geval. Wil je genieten van een wel zeer speciale behandeling, dan kan dat op de cruiseschepen van MSC Cruises.

Je krijgt de ultieme wellnessbehandeling, terwijl je zachtjes heen en weer wiebelt op de golven van de zee. Kan het nog relaxer?  Aan boord van de MSC Aurea Spa vind je onder andere een thermische suite, thalassotherapiecabines, massage- en onstpanningsruimtes, een beautysalon en dergelijke meer terug. Tal van proffesionele schoonheidsspecialisten en masseuses verwennen je maar al te graag en garanderen je een geslaagde vakantie.

In sommige gevallen is het zelfs mogelijk dat hier ook nog een solarium en een heerlijke, gezonde bar bijkomt. Hier kan je dan de gezondste sapjes en drankjes bestellen.  Bekijk zeker de brochure eens en laat je verleiden door MSC Cruises!

Bestel de gratis reisbrochureWebsite MSC Cruises

Je kan de brochure van MSC Cruises gratis online bestellen. Toch niet uw ding? Ontdek meer brochures cruises of meer over MSC Cruises.

anavar side effects

Laat een reactie achter!