Met Lauwers naar Marco Borsato

logo-lauwersHet gloednieuwe album “Dromen Durven Delen 3dimensies” van Marco Borsato is net uitgekomen. Als echte muziekliefhebber is er voor u het voorrecht om dit fantastische concert bij te mogen wonen. Hiervoor hoeft u niet helemaal naar Nederland af te komen.

In het Antwerpse Sportpaleis geeft Marco Borsato op zaterdag 21 mei een optreden met zijn nieuwste songs. Als u “Waterkant”eens in het echt wilt horen, dan is dit uw kans. Niet alleen de nieuwste hits, maar ook ongetwijfeld de klassiekers zullen uw avond tot een onvergetelijke maken.

Als u uw tickets reserveert bij Lauwers zitten er exclusieve privileges bij de prijs inbegrepen. U bent verzekerd van een goede zitplaats en u wordt voorzien van vervoer met een luxe autocar. Zo hoeft u niet met het openbaar vervoer thuis te geraken.

Reizen Lauwers streeft ernaar een zo breed mogelijk publiek van dienst te zijn. Naast concerten en evenementen organiseert Lauwers onder meer wintersportvakanties, citytrips en weekjes weg. Alle uitstapjes gaan samen met het motto ‘de beste kwaliteit aan de voordeligste prijs’.

Reserveer uw tickets van Marco Borsato op de website of neem alle aanbiedingen van Reizen Lauwers eens onder de loep op www.lauwers.be.

Het kan zijn dat deze aanbieding niet meer geldig is, kijk op de website voor meer informatie.

fitness 24

2 reacties

  •   rombout jean pierre

    Hebben jullie nog
    2 plaatsen voor marco borsato

  •   silvy verbiest

    zijn er nog plaatsen vrij? Wat zijn de prijzen?
    Waar zijn de opstapplaatsen?

Laat een reactie achter!