Nicole & Hugo on cruise bij Lauwers

logo-lauwersIn november kunt u bij popartiesten Nicole & Hugo aan boord stappen. Zij gaan vijf dagen lang mee op reis in een prachtig schip.

U passeert langs Krems, Wenen, Linz en Passau. Geniet van deze prachtige landschappen, terwijl u met het luxueuze schip over de Donau vaart. Een Nederlandstalige begeleider verteld u meer over alles wat u van deze steden moet weten.

Uw wellness-momenten kunt u doorbrengen in de sauna. Er is ruimte voor aromatherapie, fitness en massage. Dat is nog niet alles, zoek de spannendste thrillers uit in de plaatselijke bibliotheek. Of trek baantjes in het buitenzwembad.

De kajuiten zijn comfortabel ingericht en hebben een eigen badkamer met douche en toilet. Ook is er regelmatig animatie aan boord met onder andere een gala-avond.

De uiterst gevarieerde en smakelijke buffetmaaltijden zitten bij de prijs inbegrepen, net als het welkomstdrankje dat u aan boord krijgt.

Dit is een aanbod van reisorganisatie Lauwers. Zij organiseert meer van dit soort boottochten, maar ook andere evenementen en uitstapjes. Lauwers staat bekend om haar uitgebreide assortiment en handelt vanuit het principe ‘voor elk wat wils’.

Voor meer informatie of reserveringen kunt u terecht op de website www.lauwers.be Wees er snel bij, want wie weet kunt u wel een spetterend optreden van Nicole en Hugo verwachten.

Het kan zijn dat deze aanbieding niet meer geldig is, kijk op de website voor meer informatie.

качаем попу

3 reacties

 •   Tom

  Wanneer is dit doorgegaan?

 •   Jozef De Roeck

  Is die riviercruise met Nicole en Hugo al volgeboekt, want wij krijgen die side niet open =error. Word er eventueel een tweede cruise met deze artisten ingelegd,
  Mvg.

 •   van krunckelsven christiane

  kan ik prijs en bestemming krijgen en of er nog plaats is

Laat een reactie achter!