Residence Bellecôte : Pierre & Vacances

Altijd al van dichtbij een echte gletsjer willen bewonderen maar kreeg u hiertoe nog nooit de kans ? Als u op vakantie gaat naar La Plagne dan kunt u die wens in vervulling zien gaan, dit kunt u perfect combineren met een verblijf in residentie Bellecôte van Pierre & Vacances.

Gelegen in La Plagne is het een prachtige locatie om de natuur te ontdekken, u op de skilatten te wagen of om te leren snowboarden. De residentie is centraal gelegen in de buurt van deze prachtige skibestemming. Niet ver van Bellecôte is er een kabelbaan waarmee u direct en snel toegang hebt tot de gletsjer.

Er zijn verschillende accommodatiemogelijkheden beschikbaar, ieder appartement beschikt over een gezellig terras of balkon om van het uitzicht van de Mont Blanc te kunnen genieten. Jong en oud zullen het er zeker en vast naar hun zin hebben met de vele mogelijke activiteiten voor alle leeftijden. Wie even geen zin heeft in skiën of snowboarden kan een frisse duik nemen in het buitenzwembad van het skioord, het zwembad ligt op stapafstand van residentie Bellecôte van Pierre & Vacances.

Bent u overtuigd? Reserveer dan nu uw verblijf op hun site!

Toch niet uw ding? Ontdek meer mogelijkheden uit de brochures van Frankrijk, vakantiehuizen of autovakanties.

Laat een reactie achter!