Residentie Haguna Pierre & Vacances

Residentie Haguna van Pierre & Vacances is gelegen in Biarritz en bestaat uit 5 etages die uitgerust zijn met comfortabele verblijven zodat u optimaal kunt genieten van een ontspannende maar deugddoende vakantie.

De residentie bevindt zich niet ver van het strand en is op stapafstand van de prachtige wijk Saint-Charles. Wie er eens tussenuit wilt samen met z’n twee, kan gaan voor in verblijf in residentie Haguna van Pierre & Vacances. De appartementen zijn beschikbaar vanaf 2 persoenen tot maximum 4 personen en zijn uitgerust met alle nodige comfort zodat de gasten zich direct thuis voelen. In de residentie kun je even wegdromen van alle drukte en op die manier genieten van de rust samen met z’n tweetjes of met vrienden.

In de omgeving van Biarritz zijn er nog heel wat prachtige dingen te ontdekken, en om het als vakantieganger makkelijk te hebben, heeft u de mogelijkheid om te kiezen tussen excursies die dagelijks vertrekken uit residentie Haguna van Pierre & Vacances.

Kom nu de prachtige streek van Biarritz ontdekken waarbij residentie Haguna uw uitvalsbasis is om na een dag vol ontdekkingen tot rust te komen en te genieten van een prachtig uitzicht vanop uw eigen privé terras of balkon.

Toch niet uw ding? Ontdek meer mogelijkheden uit de brochures van Frankrijk, vakantiehuizen of autovakanties.

Laat een reactie achter!