Residentie Le hameau de la Pinede Pierre & Vacances

De gouden eilanden in de buurt van Hyères zijn een bezoekje waard, er valt heel wat moois te ontdekken voor jong en oud. Residentie Le Hameau de la Pinede van Pierre & Vacances is gelegen niet ver van deze ‘Gouden eilanden’ in Hyères.

Als u voor een verblijf in deze residentie gaat hebt u een ruime keuze tussen verschillende appartementen en maisons. De maisonnettes van residentie Le hameau de la Pinede van Pierre & Vacances zijn beschikbaar vanaf 5 personen. Gaat u met een kleinere groep dan kunt een gezellig comfortabel appartement boeken om uw vakantie in door te brengen.

De Gouden Eilanden zijn drie eilanden: Porquerolles, Port-Cros en Levant en liggen op nog geen tiental kilometer van de Azurenkust. Deze drie eilanden zijn een waar paradijs voor de natuurliefhebbers onder ons. Tijdens een lange wandeling zult u prachtige vogels en plantengroei te zien krijgen. Na als dit moois te ontdekken, kunt u na een stevig dagje stappen, even bekomen op uw eigen privéterrasje of balkon in residentie Le hameau de la Pinede van Pierre & Vacances.

Twijfel dus niet langer en boek nu ook uw vakantie bij residentie Le Hameau de la Pinede in Hyères!

Toch niet uw ding? Ontdek meer mogelijkheden uit de brochures van Frankrijk, vakantiehuizen of autovakanties.

Laat een reactie achter!