Residentie Le Palais des Gouverneur Pierre & Vacances

Ooit al zelf eens willen verblijven in een paleis? Pierre en Vacances maakt dit voor u mogelijk in residentie Le Palais des Gouverneurs van Pierre & Vacances.

Verwen uzelf en boek een luxueus verblijf in deze residentie van Pierre & Vacances gelegen op slechts 250 meter van de gezellige haven en zijn kadegebied. Hier krijgt u de mogelijkheid om rustig te wandelen samen met z’n twee om eens wat tijd samen te kunnen door brengen weg van alle drukte.

Residentie Le Palais des Gouverneurs van Pierre & Vacances ligt niet ver van het centrum en biedt u daardoor de kans om ‘s avonds na een dag vol nieuwe ontdekkingen en avontuur rustig te bekomen op een terrasje samen met uw gezin. Wie nog meer rust wil kan terecht in de sauna of het verwarmd zwembad van residentie Le Palais des Gouverneurs van Pierre & Vacances.

Het eiland Île de Ré is een prachtige plaats om te verkennen met het hele gezin of met een groep vrienden. Verwen uzelf eens rijkelijk en ga voor een verblijf in residentie Le Palais des Gouverneurs van Pierre & Vacances en verblijf in een prachtig paleis.

Toch niet uw ding? Ontdek meer mogelijkheden uit de brochures van Frankrijk, vakantiehuizen of autovakanties.

Laat een reactie achter!