Residentie Les Rivages de Issambres Pierre & Vacances

Gelegen aan de Côte d’Azur in de Baai van Saint-Tropez heeft residentie Les Rivages de Issambres van Pierre & Vacances heel wat moois te bieden.

De residentie is ideaal gelegen op nog geen 100 meter van de zee en het strand, waar u heerlijk kunt genieten van de zon terwijl uw kinderen zandkastelen bouwen of leuke waterspelletjes kunnen spelen.

Even genoeg van het strand? Residentie Les Rivages de Issambres van Pierre & Vacances beschikt over een prachtige tuin en speciaal voor de kinderen is er een speelplaats voorzien. De actievelingen kunnen zich aan de verschillende soorten watersporten wagen die mogelijk zijn in de omgeving van de residentie.

In de nabije omgeving van residentie Les Rivages de Issambres is er een gezellige jachthaven, en het pittoreske stadscentrum waar u een gezellig terrasje kunt doen, samen met z’n twee of met vrienden.

Gun uzelf ook eens wat vrije tijd en leg uzelf in de watten door een verblijf te boeken bij Pierre & Vacances in residentie Les Rivages de Issambres. De appartementen zijn beschikbaar vanaf minimum 3 personen tot maximum 7 personen en zijn voorzien van alle nodige comfort om onze gasten toch een beetje een thuisgevoel te geven.

Toch niet uw ding? Ontdek meer mogelijkheden uit de brochures van Frankrijk, vakantiehuizen of autovakanties.

Laat een reactie achter!