Sicilië: veel bezienswaardigheden voor een prachtige vakantie

Logo-sunjetsSicilië, een eiland dat behoort tot het prachtige Italië, is een perfecte vakantielocatie. Sicilië heeft werkelijk alles te bieden. Het mooie eiland is gelegen in de Middellandse Zee. In de zomermaanden heerst er een erg aangename warme temperatuur, waardoor het er heerlijk vertoeven is.

Veel toeristen hebben dit eiland al ontdekt. In de zomer is het er dan ook op vele plaatsen nogal druk. In het oosten heb je de machtige Etna- vulkaan die het uitzicht domineert. Rond de vulkaan zijn er veel vruchtbare vlakten waar heerlijk fruit wordt geteeld.

Sicilië beschikt over een indrukwekkende natuurpracht. Er zijn tal van citroen- en sinaasappelplantages en het landschap is er heuvelachtig. Een ideale plek om prachtige wandelingen te maken.

In Sicilië is vanalles te bezichtigen. Het Lago Pergusa- meer bijvoorbeeld, is een wondermooie plek in de natuur. Hier kan je zalig ontspannen en van de stilte genieten.

De kust van Sicilië is maar liefst 1030 kilometer lang. Geen wonder dus dat je er veel mooie parelwitte stranden vindt. In de zee kan je er op verschillende plaatsen ook watersporten beoefenen. Een erg leuk tijdverdrijf!

Bovendien is een reis naar Sicilië niet overdreven duur. Ook daar kan je je dagen rondkomen zonder veel geld te spenderen. Dat is natuurlijk ook mooi meegenomen.

fitnesscentrum

Laat een reactie achter!