Tot 25% korting op Disneyland Parijs met Neckermann

Stel dat je kinderen tot 6 jaar gratis binnen mogen en hun verblijf en TGV niet moeten betalen. Stel dat je als volwassenen 25% korting krijgt op je verblijf van 2 dagen. Stel dat dit nu eens waar zou zijn bij Neckermann.

Disneyland Parijs is een pretpark voor iedereen. Jonge kinderen, tieners en de ouders, allemaal beleven ze er de dag van hun leven. Er is de Disneyparade, de 5 themalanden, de studio’s, de extreme sensaties en vooral heel veel familieplezier.

25% korting
Bij een verblijf in het hotel Disney’s Newport Bay Club, gelegen vlakbij de ingang en aan Disney Lake, krijg je bij een verblijf van minimum 2 dagen / 1 nacht 25% korting. Blijf je minimum 3 dagen / 2 nachten in het Mexicaans ingerichte Disney’s Hotel Santa Fe krijg je ook daar een korting van maar liefst 25%.

15% korting
Tevens krijg je voor alle andere hotels op het terrein van Disneyland Parijs een korting van 15% op je verblijf van minimum 2 dagen / 1 nacht. Disneyland Parijs ligt op slechts een paar uur rijden van Brussel en is het grootste en leukste pretpark dat er is.

Ontdek samen met je kinderen de vele attracties, de Disneyfiguren en de fantastische sfeer. Boek vandaag nog, want op is op.

Toch niet uw ding? Ontdek meer mogelijkheden voor een vakantie naar Disneyland Parijs.
Voorwaarden en perioden actie zie website Neckermann.
Tip 1: Alle hotels en meer informatie vind je op de website van Neckermann.
Tip 2: Schrijf je in op onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van meer aanbiedingen.

1 reactie

  •   roels vanessa

    Hallokes….ik had graag geweten wat het mij kost 1wk-end(za+zo) Euro Disney (incl.TGV) voor 2volwassenen+kind 10jaar Aub???grts Vanessa (bv. van 7/11 tot 8/11)

Laat een reactie achter!