Wat is er te doen in Malta?

De dwergstaat Malta wordt steeds populairder onder vakantievierders. Het eilandenrijk bestaat uit 8 verschillende eilanden waarvan 3 bewoond zijn, genaamd Malta, Gozo en Comino. Er zijn geen grote steden te vinden op de eilanden maar dat maakt de plaatsen niet minder interessant voor een heerlijke zonvakantie. Midden in de Middellandse zee is het goed vertoeven in een vakantiehuis midden in een prachtige omgeving.

 
Malta heeft vele mogelijkheden tot activiteiten en diverse watersportfaciliteiten, zoals verschillende duikscholen waar je de onderwaterschatten van Malta kunt ontdekken. Maar ook relaxen op prachtige stranden met rotsachtige baaien en inhammen is mogelijk. Het eiland leent zich eigenlijk voor vrijwel alle faktoren die zorgen voor een topvakantie. Natuur, cultuur, stranden, barretjes, terrassen en een waar duikparadijs zijn kenmerkend voor Malta.

Maar ook op Gozo en Comino is het goed vertoeven. Comino staat vooral bekend om haar prachtige blue lagoon, de baai die befaamd is om haar helderblauwe water. Maar daarnaast heeft Comino ook een rijke cultuur waar bezienswaardigheden te bewonderen zijn. Op Gozo is een bezoekje naar de Megalithische tempels een bezoekje waard.

research peptides

Laat een reactie achter!