Yellowstone NP bezoeken in West-Amerika

Yellowstone NP is het oudste natuurpark in de Verenigde Staten en een van de beroemdste en druk bezochtste parken ter wereld. Het is immens groot en herbergt honderden diersoorten die er in alle vrijheid leven.

In de winter is het echter een oase van rust waarbij delen van het park met de wagen niet bereikbaar zijn door de overvloedige sneeuw en de hoogte. Hier kan de natuur rustig haar gang gaan. Met Djoser kunt u echter een unieke 12 daagse reis doen doorheen het park onder begeleiding.

U doet er niet alleen een tocht met een ranger ook een excursie per sneeuwscooter staat op het programma. Om naar je lodge te gaan, die midden in het park ligt, wordt gebruik gemaakt van een sneeuwmobiel. Hier zijn immers geen wegen meer en wordt je één met de natuur. In tegenstelling tot bij ons, is het spotten van wilde dieren er heel groot en de kans op het zien van grizzly’s, bizons en elanden is reëel.

Na je tocht door Yellowstone wordt er gestopt in de stad Jackson, een heus dorp in cowboysteil, waar je de ski’s kan aanbinden of een sledetocht kan doen. Je eindigt je reis met een bezoek aan Salt Lake City, de thuishaven van de Mormonen.

Ook benieuwd naar de verdere reisbeschrijving en de mogelijkheden? Bestel de gratis brochure of bezoek de website voor meer informatie.

Gratis reisbrochure van Djoser bestellenWebsite Djoser

Toch niet uw ding? Ontdek meer mogelijkheden van Djoser, Amerika of gezinsvakanties.

barre de musculation porte

Laat een reactie achter!